Demineralizujeme syrovátku a zpracováváme další mléčné produkty. Odstraňujeme z vína, moštů a roztoků monosacharidů, disacharidů i oligosacharidů nežádoucí soli a kyseliny. U vína a moštů dále zajišťujeme mikrobiologickou stabilitu a upravujeme pH bez použití chemikálií.
Průmysloví výrobci a partneři mají specifické požadavky vyžadující řešení na míru. Zaměřujeme se na:
- Separaci a čištění od solí např. vína
- Recyklaci např. odsolených proudů syrovátky
Základem je membrána. Prostřednictvím této klíčové komponenty realizujeme ucelený proces:
Spoluprací s námi získáte:
- Tým odborníků, který se věnuje výhradně vašemu zadání ve špičkově vybavených laboratořích
- Efektivní přechod na nové technologie
- Zhodnocení produktu oddělením požadovaných složek
- Ekonomické úspory v provozu plynoucí z intenzifikace stávajících provozů
- Ekologickou produkci snižující zatížení životního prostředí
- Menší zastavěnou plochu technologie
- Know-how podporující další rozvoj vašeho podnikání