Název projektu: | Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi |
---|---|
Číslo projektu: | QJ1510341 |
Trvání projektu: | 04/2015 – 06/2018 |
Cíle a výstupy projektu: | Cílem projektu je inovace technologických postupů, složení potravin a metod kontrol kvality s důrazem na zdravou výživu obyvatel, zvýšení podílu nových primárních produktů v potravinách se zlepšenými nutričními a dietetickými vlastnostmi. Celkovým cílem je výzkum a vývoj technologií vybraných potravinářských produktů a jejich receptur s využitím membránových procesů mikrofiltrace, ultrafiltrace a elektrodialýzy, které budou uplatněny především v mlékárenských a pekárenských podnicích v ČR. |
Hlavní řešitel: | Ing. Jiří Ečer |
Pokud s námi chcete hovořit o výrobcích a službách,
kontaktujte nás na telefonním čísle (+420) 487 805 250
nebo prostřednictvím tohoto formuláře, děkujeme.